الانتقال الى المشاركة



استفسار هام عن البيريود


عدد ردود الموضوع : 416

#41 د سونيا علي المرسي استشاري

 

    د سونيا علي المرسي استشاري

  • Administrators
  • 31486 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 09 October 2013 - 10:41 AM

الشكر لله

#42 Dado881

 

    Advanced Member

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 248 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 10 October 2013 - 03:02 PM

هاي يا دكتوره من فضلك انا عملت تحاليل تانيه وعايزه افهم اللي فيها

(Prolactin 263.60mu/l. (102.00 - 496.0

(Testosterone .80 nmol/l. (.20- 2.86)


Dehydroepiandrosterone sulphate 7.20 umol/l. )"(4.02-11.00

#43 د سونيا علي المرسي استشاري

 

    د سونيا علي المرسي استشاري

  • Administrators
  • 31486 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 10 October 2013 - 07:44 PM

اهلا دادو

كله في الطبيعي يا دادو

#44 Dado881

 

    Advanced Member

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 248 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 19 October 2013 - 07:29 AM

دكتورة لو سمحت انا بتنزل مني ماء عاديه خالص شفافه بدون ريحه خالص وأحيانا تكون كتير لدرجة مره كنت لابسه قصير نزلت منها قطرات علي رجلي وخصوصا اول ما أقوم من النوم والدوره عندي خلصت من أسبوع تقريبا والماء ده من ٣ ايام مثلا وحصلت معايا قبل كده برضه كذا مره بس حابه اعرف ايه السبب لو ممكن

#45 د سونيا علي المرسي استشاري

 

    د سونيا علي المرسي استشاري

  • Administrators
  • 31486 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 19 October 2013 - 11:09 AM

الافضل تكشفي وتعملي سونار للاطمئنان

#46 Dado881

 

    Advanced Member

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 248 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 19 October 2013 - 02:56 PM

بس فيه ناس قالت ممكن يكون برد او أملاح في الكلي او إفرازات عاديه فهل ده صحيح ولا فيه اسباب تانيه

#47 Dado881

 

    Advanced Member

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 248 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 19 October 2013 - 03:10 PM

او حتي ممكن تكون التهابات بالرغم ان انا مش عندي لا حكة ولا حرقان ولا اي شي

#48 د سونيا علي المرسي استشاري

 

    د سونيا علي المرسي استشاري

  • Administrators
  • 31486 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 19 October 2013 - 08:30 PM

احيانا بيكون فيه تراكم سائل في الانابيب وتنزل علي هيئة افرازات كثيرة

ده كشف روتيني لا ضرر منه للاطمئنان

#49 Dado881

 

    Advanced Member

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 248 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 20 October 2013 - 05:55 AM

تسلمي يا دكتوره كلك ذوق

#50 د سونيا علي المرسي استشاري

 

    د سونيا علي المرسي استشاري

  • Administrators
  • 31486 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 20 October 2013 - 10:30 AM

الشكر لله

#51 Dado881

 

    Advanced Member

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 248 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 19 December 2013 - 07:36 AM

هاي دكتوره انا اخر بيريود عندي كان اول يوم فيها 4/11 وعملت تحليل حمل وكان إيجابي بس حابه اعرف أمتي يظهر نبض الجنين لان انا عملت سونار بس لسه ما مبين شئ غير كيس الحمل

#52 Dado881

 

    Advanced Member

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 248 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 19 December 2013 - 07:54 AM

مع العلم يا دكتوره الحمل ده بعد ما أخدت كلوميد لان انا عندي تكيس مبايض

#53 د سونيا علي المرسي استشاري

 

    د سونيا علي المرسي استشاري

  • Administrators
  • 31486 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 19 December 2013 - 10:51 AM

اهلا دادو

4.5 بالمهبلي و 5 بالباطني بس ده يعتمد علي كفاءة الجهاز يعني ممكن يتأخر عن كده

مفروض يبان دلوقتي بالباطني والمهبلي لان حضرتك 4 - 12 = 4,5 اسبوع + 15 يوم = 6,5 اسبوع

#54 Dado881

 

    Advanced Member

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 248 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 19 December 2013 - 11:02 AM

هو كان سونار بطن وكان يوم 17/12 و قالتلي ان الكيس شكلة اقل من 5 أسابيع لان التبويض ممكن كان متأخر

#55 Dado881

 

    Advanced Member

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 248 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 19 December 2013 - 11:06 AM

مع العلم يا دكتوره انا عندي قصور في فترة ما بعد التبويض يا تري ده يأثر علي الجنين ولا لا

#56 د سونيا علي المرسي استشاري

 

    د سونيا علي المرسي استشاري

  • Administrators
  • 31486 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 19 December 2013 - 07:35 PM

ما دام بتاخدي مثبت يبقي علاج للقصور

في الحالات دي الافضل الانتظار للتأكد

#57 Dado881

 

    Advanced Member

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 248 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 21 December 2013 - 06:54 AM

انا مش باخد مثبت يا دكتوره فهل فيه خطوره وكمان انا الثدي عندي فيه الم شديد فهل دا طبيعي

#58 د سونيا علي المرسي استشاري

 

    د سونيا علي المرسي استشاري

  • Administrators
  • 31486 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 21 December 2013 - 11:16 AM

لم يثبت فائدة المثبت في تثبيت الحمل الي الان

طبيعي

#59 Dado881

 

    Advanced Member

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 248 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 22 December 2013 - 07:22 AM

شكرًا لحضرتك يا دكتوره

#60 Dado881

 

    Advanced Member

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 248 المشاركات
 

تاريخ المشاركة : 22 December 2013 - 08:17 AM

دكتوره أسفه سؤال محرج شويه الدكتوره قالتلي لا علاقه زوجيه اول الحمل او مره في الأسبوع انا بس حابه افهم هي المشكلة في العلاقة نفسها ولا في دخول السائل ولا ايه بجد بتعب حضرتك جدا





عدد المتواجدون الآن فى الموضوع : 1

0 الأعضاء, 1 الزوار, 0 الأعضاء المجهولين